Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Lounaslista

Tarjous

Lounas keittomme 

Sämpylä ja Kahvi 3,90


 Korkkaa oma kahvipassi

Meillä voit maksaa

 

Toimitusehdot

Tertun Herkku Oy:n                                    VERKKOSIVUJEN KÄYTTÖEHDOT
paakaripuusti.com ja
tilaus.paakaripuusti.com


Avaamalla tämän verkkosivuston tai sen osan sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja. Jos et hyväksy ehtoja, älä käytä tätä verkkosivustoa. Näitä käyttöehtoja sovelletaan Tertun Herkku OY:n ja sen yhteistyökumppanien tarjomien palveluidne ja tuotteiden kuuluvien yhtiöiden verkkosivustoihin.

SIVUSTON KÄYTTÖ


Sivujen pääasiallisena palveluntuottajana toimii Tertun Herkut Oy:n. Postiosoite: Tertun Herkut Oy, Malakiaksentie 1, 01900 NURMIJÄRVI, y-tunnus: 3127646-4. Käyntiosoite: Sairaalantie 2, 01900 NURMIJÄRVI. Puhelin: 040 525 6297 Sposti: tilaus@paakaripuusti.com

 

Tertun Herkut Oy ja paakaripuusti.com antaa oikeuden tarkastella ja ladata tällä verkkosivustolla olevaa aineistoa vain henkilökohtaiseen ja ei-kaupalliseen tarkoitukseen edellyttäen, että käyttäjä säilyttää kaikki alkuperäisen aineiston tekijänoikeustiedot ja muut omistusoikeustiedot kaikissa aineistoista ottamissaan kopioissa. Tämän sivuston aineistoa ei saa muokata millään tavoin tai jäljentää tai julkisesti näyttää, esittää tai jakaa tai muuten käyttää julkiseen tai kaupalliseen tarkoitukseen ilman Tertun Herkut Oy:n etukäteen antamaa kirjallista suostumusta. Tämän sivuston aineiston käyttäminen mihin tahansa tarkoitukseen muilla verkkosivustoilla tai verkkoon kytketyssä tietokoneympäristössä on kielletty.

Tämän sivuston sisältämän aineiston oikeudet, tekijänoikeudet mukaan lukien, kuuluvat Tertun Herkut Oy:lle.

 

Uutisten, sopimusehtojen, hinnastojen ja muiden julkiseksi tarkoitettujen asiakirjojen käyttö julkiseen tiedonvälitykseen on sallittu sillä edellytyksellä, että tiedon lähde mainitaan sitä käytettäessä paakaripuusti.com
Tertun Herkut Oy:llä on oikeus milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta ja mistä syystä tahansa muuttaa sivujen käyttöehtoja, ulkoasua, sisältöä, saatavuutta sekä sivuilla toimitettavia palveluita tai muita sivujen ominaisuuksia, tai lakkauttaa palvelun. Tertun Herkut Oy:llä on oikeus keskeyttää palvelun tarjoaminen huolto- ja päivitystoimenpiteiden ajaksi.

 

VASTUUT


Tertun Herkut Oy ei vastaa välittömistä eikä välillisistä vahingoista, jotka aiheutuvat näiden sivujen tai sähköisten palveluiden käytöstä tai käytönestymisestä tai näihin liittyvästä vahingosta. Tertun Herkut Oy ei takaa, että www-sivut toimivat keskeytyksettä tai virheettömästi. Tertun Herkut Oy:n www-sivuilla julkaistava sähköinen informaatio on tuotettu ainoastaan tiedonantotarkoituksessa sitoumuksetta, ellei erikseen ja nimenomaisesti ole toisin sovittu.

 

Tertun Herkut Oy ei vastaa kolmannen osapuolen tuottamasta tai julkaisemasta materiaalista, johon näiltä www-sivuilta on mahdollisesti linkki.
Käyttäjä vastaa sivujen kautta antamiensa tietojen oikeellisuudesta ja perille saapumisesta. Käyttäjä vakuuttaa ja vastaa siitä, ettei lähetä näille sivuille mitään lain vastaista tai epäasiallista aineistoa. Käyttäjän tulee kaikin kohtuullisin keinoin varmistua siitä, että lähetetty aineisto ei sisällä viruksia tai ole muulla tavoin vahingollista.

 

Kaikenlainen tietojen luvaton haltuunotto, salauksen purku tai sen yritys, katostaan petus yritykseksi ja tietovarkaudeksi. Tertun Herkut Oy vie tallaiset toimet viranomaisten tietoon joka johtaa rikosilmoitukseen ja korvausvaatimuksiin.

 

HENKILÖTIEDOT


Tertun Herkut Oy käsittelee henkilötietoja henkilötietolain mukaisesti ja huolehtii yksityisyydensuojan toteutumisesta henkilötietojen käsittelyssä. Rekisteröintiä edellyttävissä palveluissa kerätyt käyttäjätiedot ovat osa Tertun Herkut Oy:n asiakasrekisteriä ja niitä käytetään vain siinä määriteltyyn tarkoitukseen. Tietoja hankitaan rekisteröidyltä itseltään tai hänen edustajiltaan, viranomaisten pitämistä julkisista rekistereistä sekä luottotieto- ja asiakashäiriörekistereistä. Palvelutapahtuman niin edellyttäessä Tertun Herkut Oy tallentaa viestejä varmistaakseen viestin sisällön. Henkilötietolain tarkoittama rekisteriseloste on saatavilla Tertun Herkut Oy:ltä.

Tertun Herkut Oy voi kerätä, käsitellä ja analysoida tietoja sivujen käytöstä, liikenteestä, tapahtumista ja muista sivuihin liittyvistä tilastotiedoista. Tertun Herkut Oy voi myös hankkia tällaista tietoa luotettavilta kolmansilta tahoilta. Tällaista tietoa ei voida palauttaa yksittäistä tunnistettavaa henkilöä koskevaksi.
Tilaamalla paakaripuusti.com -palvelusta asiakas on lukenut ja hyväksynyt verkkokaupan rekisteriselosteen. Tilaamalla palvelusta asiakas rekisteröidään palvelun asiakkaaksi.

 

SÄHKÖPOSTI


Avoimessa tietoverkossa lähetettyjen sähköpostiviestien luottamuksellisuutta ei voida taata. Käyttäjien tulee välttää henkilötietojen tai muiden luottamuksellisten viestien välittämistä Tertun Herkut Oy:lle sähköpostitse. Yhtiö ei ole velvollinen toteuttamaan avoimen sähköpostin välityksellä annettuja toimeksiantoja tai palvelupyyntöjä. Tertun Herkut Oy:llä on oikeus käyttäjän pyynnöstä toimittaa sähköpostin välityksellä tietoja käyttäjän määrittelemään sähköpostiosoitteeseen. Tertun Herkut Oy ei vastaa mistään avoimessa tietoverkossa lähetetyistä viesteistä aiheutuvista välittömistä eikä välillisistä vahingoista.

 

SOVELLETTAVA LAKI


Näihin ehtoihin sekä mahdollisiin Tertun Herkut Oy:n www-sivuista tai niiden sisällöstä johtuviin kiistoihin sovelletaan Suomen lakia. Mahdolliset erimielisyydet käsitellään Helsingin??? käräjäoikeudessa.

VERKKOKAUPPA

 

TOIMITUSAIKA


Tilauksen toimitusaika määräytyy toimittavan ravintolan ilmoittamien toimitusaikojen mukaan. Arvioitu toimitusaika ilmoitetaan aina tilausta tehdessä.

 

TILAUSVAHVISTUS


Vastaanotettuamme tilauksen lähetämme tilausvahvistuksen sähköpostiviestillä, joka on hyvä säästää siihen asti kunnes tilaus on saapunut. On ensiarvoisen tärkeää, että ilmoitetut yhteystiedot ovat oikeat, jotta vahvistukset saadaan toimitettua perille.

 

MAKSUVAIHTOEHDOT


Tilaukset maksetaan etukäteen maksukortin Credit- tai Debit-maksuominaisuudella Nets Oy:n maksuosiossa tai Checkout Finland Oy:n verkkomaksupainikkeilla. Maksun jälkeen tilaus siirtyy valmistukseen ravintolaan. Maksuvälineinä hyväksymme yleisimmät maksukortit (Visa, Visa Electron ja Mastercard) ja kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksut. Kotibotilla tilaus maksetaan etukäteen Checkout Finland Oy:n luottokorttipainikkeilla tai OP-ryhmän Pivo-palvelulla.MAKSAMINEN VERKKOPANKISSA


Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet.
Maksun saajana on Checkout Finland Oy.
eMaksut-maksupalvelun tarjoaa Checkout Finland Oy (y-tunnus 2196606-6) yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Checkout Finland Oy:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen voi nähdä tietojasi.

 

Maksunvälittäjän yhteystiedot:
Checkout Finland Oy

Y-tunnus: 2196606-6
Osoite: Varastokatu 3 A, 33100 Tampere
Puhelin: 0800 552 010, arkisin klo 9.00 – 17.00
www.checkout.fi

MAKSUEHDOT 


https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot

 

Maksun saajana on Checkout Finland Oy.

eMaksut-maksupalvelun tarjoaa Checkout Finland Oy (y-tunnus 2196606-6) yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Checkout Finland Oy:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen voi nähdä tietojasi.

Yhteystiedot: Checkout Finland Oy

Y-tunnus: 2196606-6
Osoite: Varastokatu 3 A, 33100 Tampere
Puhelin: 0800 552 010, arkisin klo 9.00 – 17.00
www.checkout.fi

ASIAKASTIETOJEN TALLENNUS


Tilaajan tiedot tallennetaan Tertun Herkut Oy:n asiakasrekisteriin.

REKLAMAATIO


Jos toimituksessa tai tuotteessa tai sen ominaisuuksissa on vikaa, ota yhteyttä tilaus@paakaripuusti.com
Tilausvahvistuksessa ilmoitetaan myös tilauksen valmistavan ja toimittavan yrityksen tiedot. Toimitusaikaan sekä tuotteeseen liittyvissä reklamaatioissa tai kysymyksissä ota yhteys suoraan toimittavaan yritykseen tiedonkulkua. kiireettömissä tilanteissa voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme verkkokaupan palautelomakkeen tai sosiaalisen median kanaviemme kautta.

 

Verkkokaupan toimitusehdot

Toimitusaika


Toimitamme tuotteet tilauksen saapumisesta. Kiikkeistämme noudettaviksi tai toimitetuksi sovittuun ositteeseen hyvinkään lähialueella, ennalta valittuun/sovittuun aikaan.
Mikäli tuote on tilapäisesti loppunut, tai ilmenee tuotannossa viivettä ilmoitamme siitä puhelimitse tai sähköpostilla mahdollisimman pian.
Emme vastaa toimituksen viivästymisen johdosta mahdollisesti aiheutuneista kuluista. Toimitamme tuotteita hyvinkään lähialueella (70km) säteellä.
Tuotteen hinta sisältää voimassa olevan arvonlisäveron, joka tällä hetkellä on 24 % tai 14 %.

 

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Checkout .
Voit maksaa ostoksesi turvallisesti verkkokaupassa, jossa maksuvälineinä käyvät
Luottokortti (Visa, Mastercard, Diners tai American Express)
Debit-maksukortti (Visa tai Mastercard)
Verkkopankkimaksu (Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Ålandsbanken, Handelsbanken, S-Pankki, Aktia, Pop-pankki, Säästöpankki, OmaSp)
MobilePay
Collector Lasku, Collector osamaksu
Klarna Lasku, Klarna Tili
OP Osta laskulla
Ennakkolasku (toimitamme ennakkolaskun sähköpostitse)

 

Toimitustavat


Ensisijaisesti tilauksen voi noutaa Hyvinkään toimipisteestämme (Kauppalankatu 7-11, 05800 HYVINKÄÄ tai Kahvio, Sairaalantie 2, 01900 NURMIJÄRVI ).
Verkkokauppa tarjoaa toimitustapoja (Kuljetus, Taksi ja Caterin palvelu) (Lounas tuotteet Wolt) kassalla täyttäessäsi toimitusosoitteen lomakkeeseen.
Saat sähköpostin, kun tilaus on käsitelty tai on noudettavissa myymälästä.

 

Toimituskulut

 

Verkkokauppa ilmoittaa tilauksen toimituskulut kassalla täyttäessäsi toimitusosoitteen lomakkeeseen.


Peruuttaminen ja palautus
Maksettua tuotetta ei voi perua verkkokaupassa, vaan asiakaspalvelun kautta, joka on avoinna ma-pe klo 09.00-15.00 numerossa 040 525 6297 tai Sposti: tilaus@paakaripuusti.com

Elintarvikkiella ei ole palautus oikeutta. sillä niiden turvallista ja hygienistä Tuotteella on etäkaupan 14 vrk:n palautusoikeus, josta on aina sovittava etukäteen asiakaspalvelun kanssa.
Palautettavan tuotteen tulee olla virheetön, käyttökelpoinen ja myyntipakkauksen ehjä.
Emme vastaa palautuksesta aiheutuneista kuluista. Mikäli kyseessä on itse kasattava tuote, joka toimitetaan osina, myös sen palautus tulee tapahtua osina. Puuttuva osa ei ole syy palautukseen, vaan toimitamme puuttuvan osan veloituksetta.

 

Palautusosoite
Tertun Herkut Oy:n /
paakaripuusti.com verkkokaupan palautus
Kauppalankatu 7-11, 05800 HYVINKÄÄ tai
Kahvio, Sairaalantie 2, 01900 NURMIJÄRVI

Paakaripuusti.com
Tertun Herkut Oy


paakaripuusti.com :sta tilaamillasi tuotteilla on ilmainen 14 päivän palautusoikeus. Ilmainen palautusoikeus ei koske noudettavia tuotteita. Palautettavan tuotteen pitää olla käyttämätön, myyntikelpoinen ja ehjässä alkuperäispakkauksessaan. Muistathan palauttaa kaikki osat, myös käyttöohjeet ja kaupanpäälliset.

Mikäli saamasi tuote on rikki tai viallinen tai olet saanut väärän tuotteen, voit toimittaa sen asiakaspalautuksena toimipisteeseemme tutkittavaksi.

 

Rajoitukset palautusoikeudesta


Sinetöitynä myydyn tuotteen sinetin tulee olla ehjä. sekä erikseen sinetöidyt tuotteet. Avatuilla kosmetiikka-, hygienia- ja intiimituotteilla ei ole palautusoikeutta pakkauksen avaamisen jälkeen. Hygienia- ja intiimituotteita t. Elintarvikkeilla ei ole lainkaan palautusoikeutta. ( Vastaamme tietenkin tuotteen laadusta ja mahdollisesti esiintyvistä valmistusvirheistä)

Tuotteelle ei myönnetä palautusoikeutta, jos se on erityisesti ostajan toivomuksesta valmistettu, tilattu tai muokattu hyödyke, kun työn suorittaminen on ehditty aloittaa tai juuri asiakasta varten hankittavan tuotteen ostotilaus on valmistunut esim kakku kuvat.

Tällaisia tuotteita ovat mm:

Tilauskokoneisuudet, designatut tuotteet, Kaikki toimitetut ateria ja tilaus kokonaisuudet (esim.  caterin, tilaus ruoka ja näihin verrattavat.)
Sävytetyt tuotteet, kortit, tilauksesta valmistetut vaatekappaleet, Lahjakortti ja palvelut.

 

Jos asiakas ottaa tavaran käyttönsä, hän vastaa tavaran arvon alenemisesta. Myyjä voi periä tavaran arvon alenemista vastaavan summan. Jos tavara on muuttunut myyntikelvottomaksi, myyjä voi kieltäytyä kokonaan palauttamasta kuluttajan maksamaa summaa. 

REKISTERISELOSTE

REKISTERISELOSTE

Rekisterinpitäjä:

Tertun Herkut Oy
Malakiaksentie 1, 01900 NURMIJÄRVI
Y-tunnus: 3127646-4
Puhelin: 040 525 6297
Sposti: tilaus@paakaripuusti.com .


Rekisteriasioista vastaava henkilö:

Tertun Herkut Oy / Terhi Vihavainen
Puhelin: 040 525 6297


Rekisterin nimi:
Tertun Herkut Oy asiakasrekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus:
Henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen ja kehittämiseen, kuten asiakaskyselyiden toteuttamiseen sekä palveluiden tarjoamiseen ja toteuttamiseen. Lisäksi henkilötietoja käsitellään tarkoituksena suunnitella, arvioida, kehittää ja markkinoida Tertun Herkut Oy :n liiketoimintaa ja palveluita. Rekisterissä käsiteltäviä osto- ja asiointitietoja voidaan myös käyttää asiakkaiden profilointiin ja tarjousten, etujen ja muiden markkinointitoimenpiteiden sekä asiakasviestinnän kohdentamiseksi ja räätälöimiseen. Henkilötietoja kerätään kaikissa yhtiön kanavissa, muun muassa verkkokauppa- ja puhelintilausten sekä palautteen antamisen yhteydessä.

Noudatamme Tertun Herkut Oy yleisiä tietosuojakäytäntöjä, jotka saat pyydettäessä Tertun Herkut Oy:ltä .

Rekisterin tietosisältö
Asiakastiedot:
Henkilön etu- ja sukunimi
Sähköpostiosoite
Osoite
Puhelinnumero
Tilaustiedot:
Tilatut tuotteet
Tilauksen hinta
Tilauksen vastaanottanut ravintola
Tilauksen toimitusosoite
Toimitustapa
Tilauksen maksutapa
Tilauksen ajankohta
Tilauksen sijaintiedot
Asiakkaan mahdollisesti antamat lisätiedot
Asiakkaan sijainnin koordinaattien käyttö ja tallennus (sijaintitiedot)
Sijaintitietoja käytetään asiakkaan lähellä olevien palveluiden paikallistamiseen ja etäisyyden laskemiseen. Sijaintitiedot voidaan tallentaa verkkokaupan toiminnan arviointia ja palvelun kehittämistä varten.

Tietojen selvittäminen, muokkaaminen ja poistaminen
**
Henkilöillä, joiden tietoja säilytetään asiakasrekisterissämme, on tietosuojalainsäädännön takaamat oikeudet. Rekisteröidyllä on oikeus vastustaa tietojen käyttöä tietynlaiseen käsittelyyn. Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramarkkinointia varten.

Noudatamme rekisterin ylläpidossa ja sen tietojen toimittamisessa rekisteröidyille Tertun Herkut Oy yleisiä tietosuojakäytäntöjä. Löydät ne ja ohjeet selvityspyyntöjen tekemiseen osoitteesta paakaripuusti.com

Eläkeläiset ja Opiskelijat syövät meillä edullisemmin, saat Lounaan arkisin ma-pe
klo 10.30-13:30 välillä ja
La 10:00-13:30 

8,50 eurolla!

 

Edun saat lunastettua näyttämällä voimassa olevaa Eläke, Kela  tai opiskelijakorttia oston yhteydessä.

Alennuksen saat eläkkeensaajan, kela tai opiskelija kortillaAlennuksen saat eläkkeensaajan, kela tai opiskelija kortilla

Herkullisia, tuoreita salaattiannoksia saatavilla!

Herkulliset salaatti annokset ovat  kevyempi vaihtoehto alkaen 8,90 € 

Gluteeniton sämpyläGluteeniton sämpyläTILAUKSESTA SAATAVILLA:
Täytetty gluteeniton sämpylä
 
GluteiinitonGluteiiniton

Kinkku - Juusto
Meetwursti - Juusto
Juusto
                                   
  3,60 €

 

Nyt saatavilla lounassarjalippu! Osta 10 lounaan sarjalippu hintaan 85 (norm. 95€)

Tarjous Hillomunkit 5 kpl  5,00 €Tarjous Hillomunkit 5 kpl 5,00 €

Päivän
viineri tai pulla 4 kpl 
5,00 € Päivän viineri tai pulla 4 kpl 5,00 €

Evästeet

Tämä sivusto käyttää evästeitä tallentaakseen tietoja koneellesi.

Hyväksytkö evästeiden käytön?