Paakari Puusti


Uunin lämmössä

image

Paakari Puusti

Tervetuloa Paakari Puustin sivuille!
 
Olen Terhi, 45-vuotias kuuden lapsen äiti, kokenut osaaja monelta alalta ja Hyvinkään sekä Nurmijärven Paakari Puustien yrittäjä. Nykyisin toimin myös hätäkeskuspäivystäjänä.
 

Paakari Puusti on pitkäaikainen haaveeni jota lähdin jännityksellä ja innolla toteuttamaan vuonna 2017. Pienestä lounaskahvilasta olemme saaneet yhdessä upean henkilökunnan kanssa rakennettua yksityisen, suomalaisen kahvila-leipomo-lounasravintolan. Leivomme paljon itse, teemme yhteistyötä Riihimäkeläisen Kotileipomo Laineen kanssa sekä Jokioisten leivän kanssa. Kaikessa toiminnassa mennään maku edellä. Tavoitteenamme käyttää aina laadukkaita ja mahdollisimman kotimaisia raaka-aineita, tuloksena tuoreet ja herkulliset tuotteet! Leivomme käsityönä joten tuotteissamme näkyy leipurin kädenjälki. Tuotteet leivotaan omin pikkukätösin kahden ihanan leipurini Heidi L:n ja Miljan toimesta! Heidi ja Milja haluavat aina lunastaa asiakkaiden odotukset tarjoamalla maittavimmat suolaiset ja makeat leivonnaiset!

Kauttamme saa myös catering-palvelut. Tiloissamme voi järjestää juhlia ja lisäksi meillä on juhlatila Navetta Nurmijärven kirkonkylällä.

Silloin tällöin järjestämme lauantaisin konsertteja Kauppalankadun kahviossa. Ne ovat olleet tosi kivoja tapahtumia ja viihdettä myös kiireisen yrittäjän omaan arkeen.

Teemme paljon tarjoiluja kahvituksiin. Hintamme ovat hyvin kilpailukykyiset ja laatu erinomainen!

Kauppalankadun kahviossamme on laajin valikoima. Kahvion valikoimiin kuuluu täytekakut, herkulliset täytetyt sämpylät, suolaiset piirakat, leivokset, pullat, viinerit, pienet suolaiset ja makeat. Aivan älyttömän herkulliset vohveliannokset, jäätelöannokset, smoothiet, pirtelöt, salaattiannokset. Päivittäin kotiruokalounas. Kauppalankadulla on myös A-oikeudet. Uutuutena meillä on myös runsaat ja herkulliset lämpimät leivät. Kauppalankadulla on tarjolla ihanaa ja aina tuoretta Juhlamokka-kahvia, tummapaahtoista Singapore-kahvia sekä erikoiskahvit. Yhteistyötä teemme kahvin suhteen Pauligin kanssa.

Meiltä saa runsaasti gluteenittomia tuotteita ja valmistamme myös ketogeenisiä sekä vegaanisia tuotteita.

Sillankorvankadun kahvilaa luotsaa ihana Sirpa. Sirpan valikoimista löytyy täytetyt sämpylät, pientä suolaista, salaattiannokset, lämpimät leivät ja patongit sekä runsaasti erilaista makeaa kahvileipää jne. Myös täytekakut ja muut erikoisherkkumme voi tilata Sillankorvankadulle.

Nurmijärven terveyskeskuksessa on tuorein kahvilani, pieni ja herttainen terkkarin kahvio. Sen on ottanut lämpimin käsin hoitaakseen Johanna ja Erja. Valikoimiin kuuluu tuoretta pullaa, viinereitä, pientä suolaista, salaattiannokset, täytetyty sämpylät, smoothiet, patongit, jäätelö, makeiset jne.

Minulle ja henkilökunnalleni on todella tärkeää, että asiakas on tyytyväinen. Haluan tarjota aina tuoretta ja herkullista syötävää enkä halua, että se loppuu kesken asiakkaan juhlien.

Tervetuloa nauttimaan  ja viihtymään!

Terhi Vihavainen

yrittäjä

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ole hyvä

Perinteiset reseptimme

Takana on sukuni vuosikymmenten hiljainen tieto, reseptit jotka äiti kertoo tyttärelleen tekemällä.  Reseptimme on tuotu tähän päivään. Laktoositon ja Gluteeniton, versio löytyy, mausta tinkimättä.   

Marjatartaletti

Uudet maut

Meille perinteet ovat tärkeä osa. Se että ruoka on turvallista ja maistuu ei tarkoita etteikö uuttakin makuamaailmaa tarjottaisi. Kauden tuotteiden rinnalla on aina jotain uutta maistettavaa.   

Kaiken takana kotimaiset raakaaineet

Meidän toiminta perustuu omilla käsillä tekemiseen,  Emme hienostele, tukeudu suur-leipomoihin tai tinggi aidosta mausta ja kotimaisesta. 

Meidän tuotteissa maistuu Voi, Sokeri ja Kerma 

AITOJA MAKUJA

LEIPOMO LOUNASKAHVILA

Kauppalankatu 7-11
05800 Hyvinkää
Puh: 0400 382 200

Ma-Pe   6:30 – 15:00 
La       9:00 – 15:00
Su       suljettu

KAHVILA

Sillankorvankatu 25
05800 Hyvinkää
Puh: 0400 720 019

Ti-Pe        7:00 – 14:00
La – Ma     suljettu

Suljettu 3.6.-12.8.

KAHVILA

Sairaalantie 2
01900 Nurmijärvi
puh: 044 9750 663

Ma-To   7:00 – 14:00
Pe-Su      suljettu

Suljettu 3.6.-11.8.